Individualni časovi govora i dikcije

Individualni časovi govora i dikcije

Usavršite tehnike govora i govorništva, artikulišite govor, oslobodite se straha od javnog nastupa, poboljšajte kvalitet nastupa, podignite samopouzdanje, postanite vrhunski profesionalac u poslu kojim se bavite.

U današnjem vremenu sve je postalo brzo. Brz život, privatne i poslovne obaveze utiču da zapostavimo sebe. Retko ko danas ima vremena da pročita neku dobru knjigu, ili da ode u pozorište. Fokusirani smo samo na ono što nam se dešava u stvarnosti i na društvenim mrežama. Ne razmišljamo previše o svojim nedostacima i kako da se potrudimo da neke od njih ispravimo.  

Jedan od glavnih nedostataka u modernom načinu života je GOVOR.

Program rada se bazira na individualnim potrebama svakog polaznika,
uključujući sledeće segmente:

Gluma

Kroz zadatke improvizacije, naučićete da pridobijete pažnju drugih, ovladate auditorijumom, podignete samopouzdanje, kao i da odvojite bitno od manje bitnog.

Poseban segment nastave biće posvećen vašim vlastitim potrebama, odnosno usavršavanju prezentacija vaših projekata, komunikaciji sa klijentima, pripremanju ispita, razgovora za posao…

Govor

Dikcija je nezaobilazni element svakog uspešnog čoveka.

Kroz vežbe dikcije poboljšaćete artikulaciju i jasnoću govora. Pravilnim, izražajnim i čistim govorom učinićete svoj nastup profesionalnijim. Vežbe govora podrazumevaju i tehniku govorništva koja podrazumeva rad na pauzama, logičkim i jezičkim akcentima, gradacijama…

Pokret

Gestovi, pokreti i neverbalni signali ostvaljaju prvi i najsnažniji utisak o nekoj osobi. Povećajte sigurnost vašeg tela, lišite se nepotrebne gestikulacije i suvišnih pokreta i zauzimite čvrst stav.

Disanje

Opustite Vaše telo, naučite pravilno da dišete i tako ravnomerno trošite vazduh u svom organizmu.

Časovi se zakazuju individualno u dogovoru sa predavačem.

Ostale edukacije

Pozorišni studio

Gluma nam pomaže da se oslobodimo straha od javnog nastupa, da steknemo samopouzdanje, da fizički i mentalno osvestimo svaki deo svog tela, da slušamo i da nas slušaju.
Pozorišni studio namenjen je deci i mladima uzrasta od 7 do 19 godina.

Pročitaj više

Kurs za odrasle: RAD& NA SEBI

(Povlačiš pogrešne poteze, nezadovoljan si sobom, gubiš samopouzdanje, jezik ti se vezuje, nesiguran si, znoje ti se dlanovi, ponestaje ti dah, nepravilno dišeš, trese ti se glas. Ne umeš da odgovoriš na pravi način i zaštitiš svoj integritet. Osećaš se neprijatno. Kurs „Radi na sebi“, namenjen je svim starosnim uzrastima od 20 do 120 godina. Promeni sebe!)

Pročitaj više

Pripreme za polaganje prijemnih ispita

(Budite u potpunosti spremni za prijemni ispit na dramskim Akademijama. Kroz pet etapa priprema, u periodu od februara do juna, pripremićete program prijemnog ispita i poboljšati mentalnu i psihološku snagu pred samo polaganje. Rad u grupama, individualno ili kombinovano.)

Pročitaj više

Vesti
Prijatelji sajta