Kamerna scena "STUDIO"

Scena “Studio”, pogodna je i za organizaciju seminara, predavanja, kao i drugih poslovnih sastanaka.

Studio Centar Vam predstavlja novu kamernu scenu “STUDIO”, koja se nalazi u Kneginje Zorke 11b (između Slavije i Hrama Sv.Save) na Vračaru. Kamerna scena “STUDIO” je multifunkcionalna i u njoj se mogu realizovati manji pozorišni komadi (monodrame, duodrame, predstave sa tri ili četiri glumca), akustični muzički događaji, bioskopske projekcije, književne večeri i drugi performansi.

Iznajmljivanje sale i prostora Studio centra

Imate ideju, želite da organizujete ili napravite događaj, odigrate sa Vašom trupom predstavu ili performans koji ste pripremili. Potreban Vam je prostor za promociju, predavanje, nastup…

Studio Centar iznajmljuje salu za potrebe pripremu predstave (probe) umetničkim trupama i pojedincima kao i prostor za izvođenje događaja, najrazličitijih vrsta.

Sala je opremljena scenskom led rasvetom, profesionalnim ozvučenjem, video bimom i projektorom. Za više informacija pišite nam na e-mail: studiocentar@gmail.com

Organizacija scene i publike je mobilna, odnosno prema potrebama se može menjati forma izgleda scenskog prostora i publike.

Kapacitet sale: 47 sedećih mesta

Studio Centar će tokom februara 2021. započeti realizaciju pozorišnog repertoara na sceni “Studio”.

Vesti
Prijatelji sajta