Izaberite stranicu

Tokom juna različiti edukativni sadržaji za naše polaznike

 

Jun mesec je uvek bio specifičan po tome, jer završavamo radnu godinu i radujemo se letnjem odmoru.

I ovog juna, priredili smo našim polaznicima jedan sjajan kolaž časova, koji ih je, nadamo se makar malo opustio, dok je trajala jurnjava oko završetka školske godine. 

Nakon premijere predstave „Ovo nije bajka“, koja je izvedena početkom juna, naše polaznike počastili smo četvrtim, po redu, Velikim zadatkom, koji je ove godine za temu imao „Hotel AZ“. 

Veliki zadatak je tradicionalna kolektivna dramska improvizacija Studio Centra, u kojoj učestvuje veliki broj naših polaznika. Reč je o simulaciji stvarnog događaja, na određenom mestu, gde učesnici dobijaju svoje kartice na kojima im je napisan karakter lika koji treba da igraju, kao i zadatak koji treba da ispune u određenom vremenu. Problemi nastaju onda kada se zadaci sudare jedni sa drugima. 

Nakon Velikog zadatka, organizovali smo i bioskopsko veče, u okviru kojeg su naši polaznici imali priliku da pogledaju kultni film, Miloša Formana – „Kosa“. 

Za sam kraj, školske godine, priredili smo našim polaznicima još jedan nezaboravan zajednički čas, u kojem su učestvovali polaznici svih starosnih uzrasta.